dilluns, 1 de març del 2021

Competició de reptes entre escoles

A l'escola Jesús-Maria, hi ha dos equips de poliesportiu formats per diferents alumnes de l'escola. Aquests dos grups estan diferenciats per diferents edats, un primer grup, compost per alumnes de 3r i 4t de primària i un segon, per alumnes de cicle superior, és a dir els grans de l'escola. 

En condicions normals aquests dos equips realitzarien els seus entrenaments respectius durant la setmana i el cap de setmana el corresponent partit de competició. Aquesta situació de normalitat, avui en dia no existeix, i això ha provocat que el moment que estem vivint ara, hi hagi complicacions per portar a terme les competicions escolars, el moment més esperat pels nois i noies. 

Davant d'aquesta situació de pandèmia, des del consell escolar de l'Anoia s'ha buscat una solució per motivar els nois i les noies de les diferents escoles a seguir realitzant esport  amb il·lusió i de manera segura. 

La solució ha estat realitzar durant la setmana d'entrenaments una competició interna per cada grup amb les diferents escoles, per simular la competició del cap de setmana, sempre en tot moment complint les mesures i les normes del PROCICAT.  Aquest sistema de competició interna s'ha basat en la realització de reptes durant cada setmana, d'aquesta manera a partir de verificació d'un monitor del consell i de les diferents proves s'ha trobat la motivació de l'alumnat a tenir unes ganes immenses de voler participar amb tota l'energia. 

Aquest sistema de competició, com us hem avançat en l'anterior paràgraf, consta de diferents proves, dels diferents esports que es treballen des del Consell Escolar de l'Anoia, el futbol, el bàsquet, l'atletisme i l'handbol.  A partir de la supervisió d'un monitor es qualifiquen les proves amb una puntuació i s'estableix un format classificatori, d'aquesta forma sense tenir contacte amb els diferents alumnes d'altres escoles, es promou la competició i la motivació per tot aquell esforç que hi dediquen a cada entrenament. 

Des de l'Escola Jesús -Maria, volem agrair al Consell Esportiu de l'Anoia per promoure aquesta competició de reptes entre les escoles de la comarca i donar l'oportunitat als nostres alumnes de competir  per exposar tots els valors i l'aprenentatge en el moment de la competició. 

A continuació, mostrem una imatge d'un dels grups de l'escola Jesús -Maria, després de finalitzar una de les proves i de ser els guanyadors d'aquella jornada.  Molt bona feina, nois! 



ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - SETMANA DE CONVIVÈNCIES A LA CARRAL.

Aquesta setmana l'alumnat de P4 fins a 4t de primària gaudiran de les convivències a la Carral i per aquest motiu les activitats extraes...