dijous, 22 d’abril del 2021

Com han anat les primeres setmanes dels Jocs escolars?

 Aquesta primavera  com us vàrem dir en anteriors publicacions hem tingut la millor notícia possible, dins de l'horrorós moment que estem vivint com a societat, ha estat l'inici dels Jocs Escolars 2021. 

Aquests Jocs Escolars, que ja fa un parell de setmanes que s'han iniciat ens han portat per fi la competició amb totes les escoles de la ciutat d'Igualada i  poder tornar a gaudir de l'esport amb els nostres companys i companyes. 

L'inici es va fer esperar, però per fi ja han arribat els primers gols, les primeres cistelles acompanyades de somriures i d'alegria, un valor que aquest any malauradament ha costat de veure i mostrar-se en  la cara dels esportistes de l'escola. 

Els dos equips participants de l'escola Jesús-Maria han començat amb bona sintonia i amb moltes ganes de competir i de gaudir d'aquesta gran competició amb els companys d'equips i amb les mateixes famílies. 

 Els benjamins de l'escola han començat aquesta competició com un coet aconseguint una victòria en la primera jornada de futbol, un partit vist per sentència, ja que el marcador final va ser de golejada. La cohesió de grup, la importància de ser un equip i que tots són fonamentals acompanyat del bon rollo fan que els esportistes, benjamins, tinguin moltes ganes de fer un paper destacat aquest any en els Jocs Escolars. 

El passat cap de setmana els esportistes benjamins, van fer la primera pausa dels Jocs Escolars a causa dels protocols de la COVID, encara que no hi hagués competició, es va disputar el campionat d'atletisme a l'estadi atlètic d'Igualada.  Aquest campionat forma part de l'esport convidat que autoritza el consell esportiu de l'Anoia. 

La jornada d'atletisme va constar de diferents proves individuals i d'uns relleus grupals en el qual, els esportistes van esforçar-se molt per aconseguir les millors marques personals. El resultat va ser un èxit i els benjamins de l'escola van aconseguir 6 medalles en tota la jornada. 

Aquestes són les sensacions dels esportistes benjamins de l'escola Jesús Maria que esperen en les pròximes setmanes seguir-les igualant o fins i tot, millorant per seguir amb el cap ben alt durant aquest any. 

Pel que fa a, als alevins de l'escola el seu inici ha estat més regular, però igual de motivati enèrgic que els altres grups.  El seu inici va ser molt esperançador, ja que els tocava un dels esports més preferits per ells, el bàsquet. No van decebre pas, l'inici de la competició els va portar un partit ferotge i de constant lluita que es va decidir en els minuts finals. Al final un empat va ser el resultat merescut pels dos equips, després de la llarga lluita que van tenir durant el partit.  

Aquest empat en la jornada inaugural, va ser un punt de confiança i positivisme per continuar amb la segona jornada, el partit d'handbol. La segona jornada va tornar a oferir el mateix marcador que la primera jornada, un empat final al marcador. Un partit amb dues parts molt ben diferenciades, la primera part els alevins del Jesús van posar-se per davant en el marcador amb molts avantatges, però en canvi, els rivals en la segona van aconseguir l'empat final.   

Com en totes les categories, però en diferent ordre de calendari s'ha disputat la jornada d'atletisme de la categoria aleví, en aquest cas el Jesús per causes externes va haver d'ajornar la seva participació. 

Les sensacions dels alevins de l'escola és molt positiva, després de dues jornades encara no coneixen la derrota, i això els dóna una confiança i un valor de no rendir-se mai, que l'apliquen en tot moment durant la competició dels Jocs Escolars. 

Amb aquestes sensacions els alevins de l'escola, voldran encarar les pròximes jornades amb moltes ganes d'aconseguir la primera victòria i seguir sense conèixer la derrota en la classificació. Esperem que així sigui, voldrà dir que ho donen tot a la pista. 

Tenim moltes ganes d'explicar-vos en futures setmanes noves novetats i novetats dels nostres equips! 

En el següent enllaç hi ha un recull d'imatges de les diferents jornades. 

                                Benjamins

                                  Alevins 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - SETMANA DE CONVIVÈNCIES A LA CARRAL.

Aquesta setmana l'alumnat de P4 fins a 4t de primària gaudiran de les convivències a la Carral i per aquest motiu les activitats extraes...