dilluns, 29 de febrer de 2016
Com cada any arriben els Premis Neptú, el guardó que premia als esportistes més destacats de la ciutat d’Igualada. La cerimònia l’organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i, com cada any, totes les escoles de la ciutat i les entitats esportives igualadines hi participen.

L’esdeveniment es divideix en dues cerimònies. La primera dedicada als nens i nenes de les escoles de la ciutat. La segona, dedicada als esportistes destacats de casa nostra. La primera començarà a les 17 hores, i tindrà com a protagonistes els escolars igualadins i la dels esportistes destacats està programada per les 19 hores.

Els candidats a rebre el guardó de la nostra escola són els alumnes Pol Termes Bòria i la Carla Laguna Olmedo de sisè de primària.


Tots dos participen en els Jocs Escolars de l’Anoia i els agrada la pràctica de l’esport. Destacar que de ben petits se’ls ha inculcat els valors de l’esforç, la constància i el treball en equip i ho demostren en tot moment; en les sessions d’educació física, els entrenaments i els partits del cap de setmana.

Així doncs, la nostra enhorabona per aquest reconeixement!

43 CURSA POPULAR CIUTAT D'IGUALADA

   Arriba la   43a Edició de la Cursa Popular el diumenge 24 d'octubre, on tothom i pot participar. Serà en format no competitiu i es re...