dimarts, 26 de maig del 2015

FINAL ESCOLAR INTERCOMARCAL ALEVÍ FEMENÍ

Volem felicitar a l’equip ALEVÍ FEMENÍ de la nostra escola per haver aconseguit la PRIMERA POSICIÓ EN LA CLASSIFICACIÓ del CAMPIONAT ESCOLAR DE L'ANOIA i pels bons resultats obtinguts.

Els Consells Esportius de l’Alt Penedès, Anoia, Baix Llobregat i Garraf, han organitzat unes Finals Escolars Intercomarcals a 4 amb els millors equips de cada comarca. Així doncs, les noies de l'equip aleví femení, tindran l'oportunitat de participar-hi.

L'equip es mereix aquest reconeixement, que tindrà lloc de la millor manera possible, ja que jugaran un partit d'un dels esports que més agrada a aquest equip.  El nivell de joc serà més alt del què estan habituades a jugar però, de ben segur, que jugaran molt bé i amb moltes ganes. Arribar fins on han arribat ja és un gran mèrit.
Aquest dissabte doncs, juguen aquesta final a futbol sala contra l’equip AE Bon Salvador a les 10h del matí a Vilafranca del Penedès.

Enhorabona noies de l’equip Aleví Femení!!!

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - SETMANA DE CONVIVÈNCIES A LA CARRAL.

Aquesta setmana l'alumnat de P4 fins a 4t de primària gaudiran de les convivències a la Carral i per aquest motiu les activitats extraes...